Over ons

Centrale verwarming monteur op het allerhoogste niveau

Wat doet KG onderhoud?

KG Onderhoud is jouw centrale verwarming monteur op het allerhoogste niveau, met de beste service voor een acceptabele prijs.

Ben je op zoek naar een echte vakman die zijn werk als centrale verwarming monteur vol passie uitvoert op het hoogst mogelijke niveau? Dan moet je bij KG Onderhoud zijn. Als sinds 2008 zijn wij specialist en marktkoploper op het gebied van onderhoud- en installatietechniek. 

cv ketel monteur KG onderhoud
CV ketel monteur kg onderhoud

Uniek en onderscheidend

Een uniek concept

KG onderhoud heeft een unieke methode ontwikkeld voor het doorspoelen van vloerverwarming waarin wij ons onderscheiden als centrale verwarming monteur van anderen. Hiervoor hebben we reinigingsmachines en vloerverwarmingsverdelers laten ontwikkelen.

RepairD

Om andere centrale verwarming monteurs te helpen om zich aan de verscherpte regels van de gasketelwet te houden, heeft KG Onderhoud samen met een team van monteurs een app ontwikkeld die de adminstratie overzichtelijk voor je bijhoudt.

Nederlands Vakman Platform

Ben je een centrale verwarming monteur die op zoek is naar een goede klus? KG Onderhoud heeft een platform ontwikkeld waar cv-monteurs hun klussen kunnen inkopen in bundels. Hiermee helpen we niet alleen de particulier aan een vakman die zijn vak met passie uitoefent, maar ook onze mede cv-installateurs.

Waarom je voor KG onderhoud moet kiezen

01

Kies je voor KG onderhoud, dan kies voor goed werk voor een eerlijke prijs. Bij ons betaal je nooit teveel, maar is dat waar je voor betaalt hetgene dat je krijgt.

02

Bij ons kun je rekenen op vakkundige service met een glimlach. KG Onderhoud staat altijd voor je klaar, of het nu gaat om een storing aan je cv-ketel of het waterzijdig inregelen van je vloerverwarming.

03

Kies je voor een onderhoudsabonnement, dan wordt er elk jaar automatisch een afspraak ingepland om de cv-ketel volledig na te kijken en eventueel onderdelen te vervangen.

04

KG Onderhoud werkt alleen met vakmannen. Zo weet je zeker dat jouw ketelonderhoud, -installatie of het spoelen van je vloerverwarming op hoog niveau gebeurt.

De echte vakspecialist

Vloerverwarmingen

KG Onderhoud is gespecialiseerd in het waterzijdig inregelen van vloerverwarmingen en spoelt de vloerverwarming ook volledig door. Zo warmt de vloerverwarming weer gelijkmatig op en zijn eventuele storingen verholpen.

CV ketels

KG Onderhoud is dé specialist op het gebied van CV-installatie, CV-storingen en CV spoelen. Bij ons krijg je altijd een erkende centrale verwarming monteur.

Bij ons krijg je goede service voor een eerlijke prijs. Ben je benieuwd naar de kosten van het repareren, onderhouden en installeren van je cv-ketel of vloerverwarming? We hebben de tarieven alvast voor je op een rijtje gezet.

Specialist aan het werk

KG Onderhoud is een centrale verwarming monteur op het hoogste niveau met verschillende certificeringen. Zo weet je zeker dat je écht goed zit.

De diensten die KG Onderhoud aanbiedt: