CV installatie doorspoelen

Schakel de vloerverwarmingspecialist van Nederland in!

Duurzaam spoelen

Bij veel fabrikanten van cv-ketels is de cv-installatie doorspoelen verplicht. Het is dan ook verstandig om dit regelmatig te laten doen. De cv-installatie doorspoelen is altijd verplicht als er een nieuwe cv-ketel wordt geïnstalleerd.

Om je cv-installatie een lange levensduur te geven, is het belangrijk om deze goed te blijven onderhouden. Het advies is dan ook om de vuil/magneetfilter in een nieuwe cv-ketel te monteren, waardoor verontreiniging zo veel mogelijk wordt tegegaan. Door cv-installatie door te laten spoelen, warmen de radiatoren en vloerverwarming weer gelijkmatig op. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in de woning en zorgt ervoor dat je flink bespaart op je energierekening en stookkosten.

cv installatie doorspoelen

Indicatieprijs

Vooraf geven we je altijd een indicatie van de kosten. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Abonnement

Jouw CV ketel en vloerverwarming altijd tiptop in orde hebben? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Niet meer dan nodig

Bij KG onderhoud krijg je waarvoor je betaalt. Niets meer en niets minder. We komen niet met onnodig hoge prijzen aan.

Altijd kwalitatief

Bij KG onderhoud kun je altijd rekenen op de beste service van topkwaliteit, uitgevoerd door een echte specialist.

Schakel de vloerverwarming specialist van Nederland in

Vloerverwarming verstopt?

Is de vloerverwarming verstopt of warmt deze niet meer gelijkmatig op? Ook dan is de cv installatie doorspoelen een goed idee.

Periodieke controle waterkwaliteit CV-installatie

Ook als je beschikt over een nieuwbouwwoning met een nieuwe installatie of warmtepomp is het belangrijk om de cv-installatie door te spoelen om vuil dat zich tijdens de installatie heeft opgehoopt te verwijderen en schade voor te zijn. Ook hierbij geldt: wanneer de waterkwaliteit van je cv-installatie in orde is, zorgt dit voor minder schade, minder energieverbruik en een lagere energierekening.

De cv-installatie doorspoelen kan bij KG Onderhoud al vanaf €85,00 per radiator of groep vloerverwarming.

KG-onderhoud is gespecialiseerd
in service, onderhoud
en installatie van CV-ketels

KG Onderhoud is dé specialist op het gebied van cv-installaties en vloerverwarmingen. Of het nu gaat om onderhoud, installatie of reparatie van cv-installaties of om het doorspoelen of waterzijdig inregelen van je vloerverwarming, KG Onderhoud helpt je met een glimlach.