Vloerverwarming

Een unieke methode voor het doorspoelen van jouw vloerverwarming

Vloerverwarming spoelen

Warmt jouw vloerverwarming niet meer gelijkmatig op, of blijft deze zelfs helemaal koud? Of heb je problemen met je radiatoren die hierbij in de buurt komen? Ook dan staat KG Onderhoud voor je klaar.

Er is een grote kans dat je vloerverwarming verstopt is, of niet goed waterzijdig is ingeregeld. Hierdoor worden niet alle radiatoren even heet, wat voor problemen zorgt. Wist je dat het waterzijdig inregelen van je vloerverwarming of radiatoren zelfs verplicht is wanneer je een nieuwe cv-ketel aanschaft?

Vloerverwarming en CV-installatie spoelen

KG Onderhoud heeft een unieke methode ontwikkeld om jouw vloerverwarming door te spoelen. Hier hebben wij speciale reinigingsmachines voor laten ontwikkelen. 

Zijn er ‘zwarte slangen’ gebruikt? Dan is het noodzakelijk om de vloerverwarmingsverdeler na afloop te vervangen voor een gescheiden systeem. Hierbij krijg je eigenlijk twee circuits: het radiator-circuit en het vloer-circuit. Soms is het ook nodig om de hele CV-installatie te spoelen. Ook hier hebben we innovatieve spoeltechnieken voor ontwikkeld, om zo het optimale resultaat te behalen.

KG onderhoud vloerverwarming

Waarom KG onderhoud?

Kies je voor KG Onderhoud, dan kies je voor een kwalitatief goede cv-monteur voor een eerlijke prijs, die zijn vak met passie uitvoert. 

Indicatieprijs

Vooraf geven we je altijd een indicatie van de kosten. Zo kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Niet meer dan nodig

Bij KG onderhoud krijg je waarvoor je betaalt. Niets meer en niets minder. We komen niet met onnnodig hoge prijzen.

Onderhoudscontract

Jouw CV ketel en vloerverwarming altijd tiptop in orde hebben? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Altijd kwalitatief

Bij KG onderhoud kun je altijd rekenen op de beste service van topkwaliteit, uitgevoerd door een echte specialist.

Vloerverwarming reinigen

Vuil hoopt zich op in de cv-leidingen wanneer er sprake is van een verstopping. 

Om defecten, verstoppingen en lekkages te voorkomen in je cv-ketel en vloerverwarming, is het van groot belang om je cv-installatie eens in de zoveel tijd te laten reinigen. Veel fabrikanten stellen dit ook verplicht om in aanmerking te komen voor garantie. Hiervoor hebben we onze eigen spoelmachines ontwikkeld, die een unieke spoelmethode gebruiken om de cv-installatie en vloerverwarming te reinigen.

Cv ketel doorspoelen en vloerverwarming

Waterzijdig inregelen

Wanneer je CV-installatie of vloerverwarming niet goed waterzijdig is ingeregeld, kan dit ervoor zorgen dat het laatste gedeelte van een groep vloerverwarming koud blijft, of niet goed opwarmt, maar op andere plekken juist te heet wordt. Ook kun je bij je centrale verwarming last hebben van een doffe ruis of harde tikken. Om dit op te lossen moet de hele woning waterzijdig worden ingeregeld. Het is niet mogelijk om slechts een klein deel van de woning te doen.