Waterzijdig inregelen

Bespaar tot wel 20% op je energiekosten

Waarom je vloerverwarming waterzijdig inregelen een goed idee is.

Wanneer de vloerverwarming niet goed waterzijdig is ingeregeld, is de kans groot dat je vloerverwarming op sommige punten koud blijft, terwijl de temperatuur op sommige plaatsen juist veel te hoog is.

Door je vloerverwarming weer op de juiste manier waterzijdig te laten inregelen door KG Onderhoud, zorg je ervoor dat de vloerverwarming door de gehele woning weer regelmatig zal opwarmen. Die temperatuurverschillen maken we minimaal door de aanvoer- en retourtemperatuur voor elke groep afzonderlijk aan te passen. Zo zit jij er het hele jaar warm bij, zowel in de badkamer als in de woonkamer en keuken.

Let op: wanneer je het waterzijdig inregelen van je vloerverwarming door KG Onderhoud laat uitvoeren, is het alleen mogelijk om de gehele woning te doen. KG Onderhoud stemt jouw CV-ketel optimaal af, zodat je maximaal rendement kunt behalen.

Waterzijdig inregelen cv installatie

Je CV-ketel waterzijdig inregelen

Ook wanneer het waterzijdig inregelen van je cv-ketel in het verleden niet goed is uitgevoerd, kan het zo zijn dat de radiator het dichtst bij de cv-ketel veel sneller opwarmt.

Ook kan het zo zijn dat je harde tikken bij je radiator vandaan hoort komen, of juist constant het geluid van een doffe ruis hoort. Je cv-installatie is dan ontregeld, bijvoorbeeld door een verbouwing waarbij er een aantal leidingen zijn verlegd. Wanneer KG Onderhoud je cv-installatie weer correct waterzijdig inregelt, ben je verzekerd van hoge kwaltieit voor een eerlijke prijs.

Indicatieprijs

Vooraf geven we je altijd een indicatie van de prijs van de reparatie of installatie, zodat je niet voor verrassing komt te staan.

Voorinspectie

Jouw CV ketel en vloerverwarming altijd tiptop in orde hebben? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Niet meer dan nodig

Bij KG onderhoud krijg je waarvoor je betaalt. Niets meer en niets minder. We komen niet met onnodig hoge prijzen aan.

Altijd kwalitatief

Bij KG onderhoud kun je altijd rekenen op de beste service van topkwaliteit, uitgevoerd door een echte specialist.

Blije klanten

Meer tips van de vakman

Wil je meer tips & tricks ontvangen van vakman Karel? Houd deze blog dan goed in de gaten, we plaatsen regelmatig nieuwe tips, tricks en actuele ontwikkelingen.

0
Jaren ervaring
0
Geinstalleerde CV ketels
0
Certificeringen
0
Diensten