Wij verhelpen je CV storing

KG Onderhoud zorgt ervoor dat je er weer warm bij zit in de winter

CV storing

Wij zorgen ervoor dat je er weer warm bij zit!

Balen, als je CV-ketel kapot gaat of storing heeft. Niet alleen omdat het je waarschijnlijk heel veel geld gaat kosten, maar ook omdat je geen warm water hebt en het ijskoud is in huis. KG Onderhoud staat voor je klaar bij een storing van je CV-ketel.

Is je CV-ketel niet meer te repareren en is het echt tijd voor een nieuwe? Dan maken we tijdens een inspectiebezoek een offerte voor je. De meeste onderdelen hebben we op voorraad, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Veelvoorkomende storingen: wat kun je zelf alvast doen?

Wat kun je zelf alvast doen als je cv-ketel storing heeft, en wanneer is het echt van belang om een gespecialiseerde monteur in te schakelen? We hebben de oplossingen voor de meest voorkomende storingen alvast voor je op een rijtje gezet.

Wil je liever meteen een monteur inschakelen? Maak dan een afspraak via het afsprakenformulier, telefonisch een afspraak maken is niet mogelijk.

cv ketel monteur KG onderhoud

Indicatieprijs

Vooraf geven we je altijd een indicatie van de prijs van de reparatie of installatie, zodat je niet voor verrassing komt te staan.

Niet meer dan nodig

Bij KG onderhoud krijg je waarvoor je betaalt. Niets meer en niets minder. We komen niet met onnodig hoge prijzen aan.

Onderhoudsabonnement

Jouw CV ketel en vloerverwarming altijd tiptop in orde hebben? Sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Altijd kwalitatief

Bij KG onderhoud kun je altijd rekenen op de beste service van topkwaliteit, uitgevoerd door een echte specialist.

Kies je voor KG Onderhoud, dan weet je zeker dat jouw ketel op hoog niveau wordt gerepareerd, voor een eerlijke prijs. Wil je er zeker van zijn dat jouw CV ketel in het vervolg ook goed wordt onderhouden, sluit dan een onderhoudsabonnement af.

Maak direct een afspraak via ons afsprakenformulier

Een afspraak maken doe je gemakkelijk via het afsprakenformulier op onze website. Telefonisch een afspraak maken is helaas niet mogelijk i.v.m. de drukte.